Selecteer een pagina

1 jaar!

Geschreven door Patricia van Nimwegen

vrijdag, 15 sep 2023

Wauw 1 jaar geleden ben ik gestart met het idee dat ik een eigen coachpraktijk zou kunnen starten.

Eigenlijk moest ik om mezelf lachen want de transformatie van zorgmedewerker naar ondernemer is niet zomaar gedaan. Een jaar lang heb ik me verdiept in heel veel onderwerpen die meespelen om een ondernemer te kunnen worden. ik heb het als uitdagend ervaren en het was lastig en heel vermoeiend. Maar ik heb ook zoveel geleerd en dat is tof.

Afgelopen voorjaar ben ik gestart om een eerste pilot te gaan houden onder eerste klanten. En wauw wat levert me dat veel informatie op.

Mijn doel om ouders te gaan coachen om de eetproblemen van hun kind te gaan begrijpen en er een positieve verandering in aan te brengen lukt. En het brengt ouders zoveel moois en zoveel rust dat ik niet anders kan dan beslissen om mijn onderzoek naar de eigen coach praktijk door te zetten. Ik heb er veel zin in om nog meer ouders te helpen. Wil jij ook graag leren om de eetproblemen aan te pakken bij jouw kind, lees dan even door.

Vandaag vier ik het afgelopen jaar en kijk ik verder vooruit naar het komende jaar.Ik wil nog een aantal ouders in mijn pilot gaan helpen . En ondertussen ga ik voor jou de werkboeken verbeteren, aanvullen met beeld waardoor je als ouders kan kijken en luisteren naar filmpjes waardoor de verandering nog makkelijker kan worden ingezet. Ik zie mogelijkheden en ik zie de vruchten al die geplukt worden.

Vandaag lanceer ik ook mijn website en ik ben erg benieuwd wat je er van vindt?

Om dit feestje te vieren kun je een gratis les uit mijn programma ontvangen. Hoe kun je met je kind oefenen om nieuw eten te leren eten. Volgende week geef ik 2x een gratis Q&A over deze les. Wil je de les ontvangen en mee doen met de live Q&A schrijf je dan via mailto:hallo@patriciavannimwegen.nl

Ik stuur je de les handmatig toe.

De Q&A geef ik woensdag 20 september om 9:30 en donderdag om 19:30. Ben je erbij?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.